Ένας χρόνος μελέτης και σχεδιασμού και έξη μήνες υλοποίησης , δημιούργησαν τη μοναδική αίθουσα δεξιώσεων "Μέγαρο". Η εικοσαετής εμπειρία των ιδιοκτητών στο χώρο της εστίασης αποτελεί την πιο ασφαλή εγγύηση για την πρωτότυπη οργάνωση και την απόλυτη πολυτέλεια στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας.

Η αίθουσα δεξιώσεων "Μέγαρο" βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο  Γιαννιτσών - Αξού. Περιβάλετε από μια μεγάλη έκταση 17 στρεμμάτων με άνετη πρόσβαση και ευκολία στάθμευσης. Το κυρίως κτήριο , 1500 τμ αναπτύσσεται σε πέντε επίπεδα και περιλαμβάνει χώρο υποδοχής και γκαρνταρόμπα, όπου γίνεται το καλωσόρισμα των επισκεπτών.

Προχωρώντας , ανοίγεται μπροστά σας το σαλόνι, με τους μεγάλους υφασμάτινους καναπέδες. Όμορφος και ξεχωριστός χώρος, όπου ο καφές ή το ποτό ανάγονται σε απόλαυση.

Ακολουθεί ο χώρος της κεντρικής σάλας που αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα. Στο κέντρο της δεσπόζει η πίστα με τον εντυπωσιακό διάκοσμο. Το μέγιστο ύψος σε αυτό το σημείο του χώρου φτάνει τα 7,5 μέτρα. Οι διάδρομοι ευρύχωροι και άνετοι, εξασφαλίζουν την ευχέρεια πρόσβασης σε όλα τα σημεία της αίθουσας αλλά και στην πίστα.

 Ο παιδότοπος του χώρου θα απασχολήσει τους λιλιπούτειους επισκέπτες , υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, ώστε οι γονείς τους να μείνουν ήσυχοι για λίγες ώρες.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα τελειότερα συστήματα ήχου και φωτισμού, όπως και με τα πιο σύγχρονα συστήματα ψύξης , θέρμανσης και κλιματισμού.

Το μέγαρο λειτουργεί καθ όλη τη διάρκεια του έτους . Διαθέτει προσωπικό από 40 αυστηρά επιλεγμένα και εκπαιδευμένα άτομα, πρόθυμα να προσφέρουν την ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών.. Παρέχει πλούσια και πεντανόστημα εδέσματα, ταχύτητα εξυπηρέτησης που εντυπωσιάζει και μια 8μελή ζωντανή ορχήστρα που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει.

Η επιλογή του μενού γίνεται από τους πελάτες και μπορεί ταυτόχρονα να διανθιστεί ανάλογα με τις προτάσεις του έμπειρου chef που διαθέτει το "Μέγαρο", ο οποίος είναι πάντα στη διάθεσή σας. Όλα αυτά συνδυάζονται βέβαια με εκλεκτής ποιότητας κρασί .

Τα ειδικού τύπου τρόλεϊ διανομής του μενού και των ποτών , διευκολύνουν άμεσα το σερβίρισμα των καλεσμένων.

Ειδικά για τις δεξιώσεις γάμου, διατίθεται ειδικός χώρος με σαλόνι και wc για τους νεόνυμφους.

Η είσοδος του ζευγαριού στη σάλα είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με τη συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας φωτισμού και μουσικής. 'Όλη η εκδήλωση αποτυπώνεται σε ψηφιακά μέσα (DVD) που προσφέρονται στους νεόνυμφους όπως επίσης και το βιβλίο ευχών από τους καλεσμένους τους.

Η αίθουσα διατίθεται επίσης για χορούς , συνέδρια, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

Το "Μέγαρο" αποτελεί επίσης και την ιδανική πρόταση για τη νύχτα του ρεβεγιόν.

Με την προσωπική παρουσία σας στο χώρο , θα νοιώσετε αναμφίβολα τη διαφορετικότητα στη διακόσμηση, στη φιλοξενία, στην εξυπηρέτηση, στην άνεση και στην πολυτέλεια , στοιχεία που δικαιολογούν και υπογραμμίζουν το όνομα "Μέγαρο".

 
3ο Χιλ. Γιαννιτών - Αξού - Τηλ. 6945 738954 - Ν. Πέλλας

Web Design Pella-net